Rendement Plus Beurstijd – Banken vallen om. Is 2008 terug?

Zwaar onweer in bankenland! Dat is het minste dat men mag zeggen nu in Amerika banken als SVB (Silicon Valley Bank) en Signature Bank omgevallen zijn en in Europa moest Credit Suisse in allerijl gered worden om geen (al te grote) kettingreactie te krijgen..

Login of abonneer je om dit artikel te kunnen downloaden.

Rendement Plus Beurstijd – Banken vallen om. Is 2008 terug?

Zwaar onweer in bankenland! Dat is het minste dat men mag zeggen nu in Amerika banken als SVB (Silicon Valley Bank) en Signature Bank omgevallen zijn en in Europa moest Credit Suisse in allerijl gered worden om geen (al te grote) kettingreactie te krijgen.

Rendement Plus Trendmeter – 28-02-2023

Sinds de start van Rendement Plus is de algemene beurstrend een belangrijk onderdeel binnen mijn beleggingsaanpak. De beurstrend wordt via deze aparte nieuwsbrief nu en dan besproken.

Rendement Plus Portefeuilles – Jaaroverzicht – Verkochte aandelen – Koop- en angstgeduld

Wat bedoel ik met angstgeduld? Beleggers hebben er spijtig genoeg zo vaak mee te kampen. En wat is dan weer koopgeduld? Je leest er meer over in onze nieuwe portefeuillebrief. Ook heb ik het over onze verkochte aandelen en de jaarresultaten van 2022. Alsook over de aandelen die momenteel in onze portefeuilles zitten. En ook…

Rendement Plus Beurstijd – Terug van even weggeweest

Beste beursvrienden, Door omstandigheden is het enige tijd stil gebleven binnen Rendement Plus.  Daar gaat vanaf het nieuwe jaar terug verandering in komen. Vanaf 2023 mag u Rendement Plus terug  in uw mailbox verwachten. Opnieuw ga ik over de beurs berichten, opnieuw zal dat voornamelijk over hoe veiliger beleggen gaan, opnieuw zal dat over de transacties…