Rendement Plus mocht reeds in diverse media zijn verhaal brengen. Niet enkel veiliger beleggen, het hoofdthema van Rendement Plus kwam reeds aan bod maar ook enkele favoriete aandelen werden besproken.

Ik wens dan ook graag de mensen die dit mee mogelijk maakten van harte te bedanken daarvoor.

Dit interview voor het Radio 1 ‘De bende van Annemie’ met Annemie Peeters ging over het thema ‘beleggen en emoties’

Voor de krant De Standaard mocht ik in 2020 mijn 3 favoriete aandelen toelichten.

Voor de Vlaamse Federatie Van Beleggers (VFB), gaf ik een inkijk in mijn werkwijze als belegger.

In een artikel voor Spaarvarkens.be gaf ik onder de titel ‘Risicobeperkend beleggen, wat is dat juist?’ meer toelichting over wat veiliger beleggen juist is en hoe het kan toegepast worden. Ik belichtte als extraatje ook nog mijn 3 favoriete aandelen van het moment. Stiekem gaf ik zelfs 4 interessante aandelen mee.