Rendement Plus mocht reeds in diverse media zijn verhaal brengen. Niet enkel veiliger beleggen, het hoofdthema van Rendement Plus kwam reeds aan bod maar ook enkele favoriete aandelen werden besproken.

Ik wens dan ook graag de mensen die dit mee mogelijk maakten van harte te bedanken daarvoor.

Maart 2018:

Dit interview voor het Radio 1 ‘De bende van Annemie’ met Annemie Peeters ging over het thema ‘beleggen en emoties’

Februari 2021:

‘Interview in het kader van een redactionele voorbereiding voor het Radio 1 programma ‘De Wereld Van Sofie’’

Ter redactionele voorbereiding heeft Ann Rootveld voor het Radio 1 programma ‘De Wereld Van Sofie’ een interview met Geert Pelsemaker van RendementPlus.be afgenomen. Het is een puur interview, zonder knip- en plakwerk. Aangezien ik, op vraag van Ann, dit ZOOM-interview diende op te nemen met de smartphone is duidelijk te horen dat de geluidskwaliteit wat te wensen over laat. Vooral de vraagstellingen door Ann zijn wat moeilijker te horen. Mijn excuses daarvoor. Ook zal de eerste 1 minuut en 40 seconden wat rommelig overkomen en zal het interview plots ten einde zijn zonder enige vorm van afscheid nemen. Daar tegenover staat dan weer dat u hier een onbewerkt en authentiek interview over de beurs, beleggen, veiliger beleggen en verslaafd zijn aan de beurs kan beluisteren. Heel puur, heel authentiek of ‘raw and uncut’. Vergeef me trouwens mijn dialect in het interview.

Veel luisterplezier en … beleg veilig !

Voor de krant De Standaard mocht ik in 2020 mijn 3 favoriete aandelen toelichten.

Voor de Vlaamse Federatie Van Beleggers (VFB), gaf ik een inkijk in mijn werkwijze als belegger.

In een artikel voor Spaarvarkens.be gaf ik onder de titel ‘Risicobeperkend beleggen, wat is dat juist?’ meer toelichting over wat veiliger beleggen juist is en hoe het kan toegepast worden. Ik belichtte als extraatje ook nog mijn 3 favoriete aandelen van het moment. Stiekem gaf ik zelfs 4 interessante aandelen mee.

Februari 2022:

Mijn 3 favoriete aandelen voor 2022 geselecteerd voor de krant De Standaard.

Februari 2022:

Ook dit jaar gaf ik voor de lezers van Spaarvarkens mijn 3 favoriete aandelen mee.

In het artikel had ik het ook over externe beschermende elementen. Het is zeker nuttig deze in te lassen in je beleggingsmethode zodat je meer geruster kan beleggen.