Logo-RendementPlus
Gratis E-book Download

E-book – ” Waarom 80% van de beleggers verliezen op de beurs en hoe u bij de 20% winnaars kan zijn?”

In mijn beginnende beleggerscarrière heb ik tot mijn scha en schande het klappen van de beurszweep goed leren kennen. Beleggersfouten zijn snel gemaakt maar gelukkig ook gemakkelijk te vermijden eens je de addertjes onder het gras gevonden hebt.

In de intussen meer dan 17 jaar (ik startte in het jaar 1999) opgedane beurservaring blijkt dat enkel veilig of risico beperkend beleggen de enige weg is naar duurzaam en blijvend succesvol beleggen. Ik vond het dan ook dringend tijd om de opgedane kennis met u te delen.

23 Gevaarlijke beleggersfouten heb ik voor u opgelost en gebundeld in dit 56 pagina’s tellende e-book, waarin je o.a. zult ontdekken:

  • Hoe je risicoarm kan beleggen.
  • Wanneer je mag kopen, bijkopen en verkopen.
  • Hoe je emoties onder controle kan houden.
  • Hoe je betere beleggingsresultaten kan behalen.
  • Waarom de algemene beurstrend belangrijk is.
  • Waarom cash belangrijk is.
    En nog veel meer..

Dit e-book zal je veel inspiratie, inzichten en actiepunten geven om direct toe te passen!

Succes!